|
Śmietnik na biwaku Kula |
| Autor |
Wiadomość |
kamarko
|
Wysłany: 2011-08-15, 12:33 Śmietnik na biwaku Kula
|
|
|
Śmietnik jaki spotkałem w tym roku na Biwaku Kula przeraził mnie.
Takie widoki nie będą plusem w głosowaniu na 7 cud świata.
Osiłek który zbierał opłaty po dyskusji nie był zainteresowany sprzątaniem jednak pieniądze za postój zebrał od wszystkich.
Nie polecam tego miejsca, w bliskiej odległości za mostem Kula po wejściu na jez. Boczne kierując się na lewo jest piękny i czysty biwak Bogaczewo w cenie 10 zł od jachtu. |
|
|
|
 |
Powała
jestem zielony

|
Wysłany: 2011-08-15, 13:33
|
|
|
Faktycznie, tym, którzy pozostawili po sobie taki śmietnik, wykazali całkowity brak kultury. Gdyby każdy po sobie sprzątał, nie byłoby takiego syfu...
Jeżeli na biwaku nie ma przygotowanych śmietników, najprostszym sposobem jest zabranie własnych śmieci ze sobą i wyrzucenie w miejscu na to przeznaczonym w przystani.
Natomiast jeśli za postój w miejscu biwakowym ktoś pobiera opłaty powinien przygotować pojemniki, kntenery, albo chociaż worki na śmieci, żeby później to wszystko wywieźć na wysypisko.
Niestety daleko nam do kultury europejskiej... |
_________________ Navigare necesse est |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|